Over ons

Van Buuren Airconditioning

De airco installateur
van Nederland

Welkom bij Van Buuren Airconditioning, uw betrouwbare partner in klimaatbeheersing sinds 1981. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van deskundige oplossingen op het gebied van airconditioning en klimaattechniek. Van verkoop en verhuur tot zorgvuldig onderhoud, wij staan klaar voor zowel particulieren als bedrijven.

  • Ruim 40 jaar expertise
  • Volledige service van A tot Z
  • Duurzaamheid en innovatie
..
. .
. .
. .
. .
. .
Maak kennis met het team

Ontmoet de experts

Ontmoet de mensen die zorgen voor een koel en comfortabel klimaat in uw ruimtes.

Over ons
Airco Specialist

OVER

Sinds onze oprichting in 1981, hebben we ons toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit in airconditioningssystemen. Wat begon als een klein lokaal bedrijf is uitgegroeid tot een vooraanstaande specialist in klimaattechniek. Door de jaren heen hebben we ons productaanbod en onze diensten continu uitgebreid om aan de veranderende behoeften van onze klanten te voldoen.

Met decennia aan ervaring zijn onze vakmensen toegewijd aan het ontwerpen, leveren en installeren van hoogwaardige airconditioningsystemen. Of u nu een doe-het-zelver bent of een grote onderneming leidt, bij Van Buuren Airconditioning bent u verzekerd van professioneel vakmanschap en ongeëvenaarde service.

  • Verkoop: ontdek ons uitgebreide assortiment van airconditioningunits geschikt voor elke ruimte en behoefte.
  • Verhuur: heeft u tijdelijke koelbehoeften? Onze verhuurservice biedt flexibele en efficiënte oplossingen.
  • Onderhoud: regelmatig onderhoud is essentieel voor de levensduur en efficiëntie van uw systemen. Ons team zorgt ervoor dat uw apparatuur altijd optimaal functioneert.
  • Bij Van Buuren Airconditioning streven we naar klanttevredenheid door het leveren van betrouwbare en duurzame oplossingen. We begrijpen het belang van een comfortabel binnenklimaat, en we werken hard om ervoor te zorgen dat onze systemen aan uw verwachtingen voldoen en deze zelfs overtreffen.

Wij begrijpen dat elke sector unieke eisen stelt aan klimaatbeheersing. Daarom benaderen we elk project met een gedetailleerde analyse van de specifieke behoeften en voorkeuren. Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke installatie, Van Buuren Airconditioning staat garant voor een professionele aanpak en een naadloze integratie van onze systemen in uw bedrijfsvoering.

Reviews

Wat zeggen onze klanten

Nullam orci dui, dictum et magna sollicitudin, tempor blandit erat. Maecenas suscipit tellus sit amet augue placerat fringilla a id lacus. Morbi.

Patric Stone
Freelancer

Maecenas ultricies felis sit amet libero scelerisque, ut eleifend leo mattis. Aliquam porta facilisis metus. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus.

Stefanie Rashford
Top Coach