Airconditioning voor hotels

Energiezuinige airco-unit geïnstalleerd in een hotellobby, biedt gasten een verkoelende ontvangst.

Verhoog het comfort en de tevredenheid van uw gasten

Bij Van Buuren Airconditioning begrijpen we dat comfort en gemak essentiële aspecten zijn voor elke hotelervaring. Daarom bieden wij geavanceerde airconditioning systemen die het binnenklimaat van uw hotel perfect reguleren. Gasten kunnen de temperatuur in hun kamers individueel aanpassen, terwijl u ook de controle houdt over de luchtvochtigheid en ventilatie in de gemeenschappelijke ruimtes.

Professionele installatie en onderhoud

Onze ervaring als installateur stelt ons in staat om volledige airco-oplossingen te bieden, van installatie tot regelmatig onderhoud, voor zowel grote hotelketens als kleinere boutique hotels. Onze deskundige teams opereren landelijk, voorzien van alle nodige adviezen om uw systemen optimaal te laten functioneren.

Financiële voordelen van energiezuinige systemen

Investeer in een nieuw, energiezuinig airco systeem en profiteer van de Energie Investeringsaftrek (EIA). Deze subsidie kan oplopen tot 14% van de aankoopprijs, met de mogelijkheid om 58% van deze kosten direct in het eerste jaar af te schrijven, bovenop de reguliere afschrijvingen.

Onderhoudscontracten specifiek voor hotels

Gezien de intensieve gebruiksduur van airco’s in hotels, is regulier onderhoud cruciaal om storingen en reparaties te minimaliseren. Onze onderhoudscontracten zijn speciaal ontworpen om de levensduur van uw systemen te verlengen en schone lucht te garanderen, allemaal tegen een voordelige, vaste prijs.

Krijg deskundig advies en ondersteuning

Als specialisten in hotel-airconditioning helpen wij u graag bij het kiezen van het juiste, duurzame systeem voor uw hotel. Heeft u vragen, of wilt u een gedetailleerde kostenanalyse voor de installatie of het onderhoud van uw airco? Neem contact met ons op of vraag eenvoudig online een offerte aan. Ons team staat klaar om u te voorzien van alle benodigde informatie en ondersteuning.

Laat Van Buuren Airconditioning helpen om uw hotel niet alleen een plek van overnachting te maken, maar een oase van comfort waar uw gasten graag terugkeren.