Storing en onderhoud

Van Buuren Airconditioning

Zorg voor uw airco,
Zorg voor uw comfort

Van Buuren Airconditioning uw betrouwbare partner voor alle airconditioning onderhoud en storingsdiensten. Wij begrijpen het belang van een efficiënt werkende airco voor zowel comfort als gezondheid in uw woning of bedrijfspand. Daarom bieden wij gespecialiseerde onderhouds- en reparatiediensten aan om uw systeem optimaal te laten functioneren.

  • Voorkom storingen
  • Verleng de levensduur
  • Optimaliseer de efficiëntie
  • Verbeter de luchtkwaliteit
..
. .
. .
. .
. .
. .
Storing en onderhoud

Waarom kiezen voor ons
onderhoudsprogramma?

Voorkom storingen: regelmatig onderhoud kan de meeste airco-storingen voorkomen. Ons team van gecertificeerde technici inspecteert en onderhoudt uw systemen grondig om zeker te stellen dat alles naar behoren werkt.

Verleng de levensduur: door uw airco regelmatig te laten controleren en onderhouden, verlengt u de levensduur van uw installatie aanzienlijk. Zo bespaart u op de lange termijn geld door minder vaak een nieuw systeem te hoeven kopen.

Optimaliseer de efficiëntie: goed onderhouden airco’s draaien efficiënter. Dit betekent niet alleen een beter koelvermogen maar ook lagere energiekosten, aangezien uw systeem minder hard hoeft te werken.

Verbeter de luchtkwaliteit: een schoon systeem betekent schone lucht. Onze onderhoudsdiensten omvatten het reinigen van filters en het inspecteren van het systeem op potentiële problemen die de luchtkwaliteit kunnen beïnvloeden.

Veelgestelde vragen
over storing en onderhoud

FAQ

Een onderhoudsbeurt voor uw airco omvat het visueel inspecteren van de installatie, meten van druk voor juiste werking, inspecteren van elektrische circuits, controleren op verlies van koudemiddel, reinigen van binnen- en buitendelen inclusief filters, en het controleren van regelingen en beveiligingscomponenten. Dit onderhoud zorgt ervoor dat uw systeem efficiënt en effectief blijft werken.

Regelmatig onderhoud voorkomt grotere slijtage en potentiële mankementen aan uw airco. Het helpt ook om problemen zoals onaangename geurtjes en gezondheidsklachten te voorkomen. Met professioneel onderhoud verlengt u de levensduur van uw systeem en verhoogt u de algehele luchtkwaliteit in uw ruimte.

Ja, u kunt ook zonder een onderhoudscontract bij ons terecht voor een eenmalige onderhoudsbeurt. We bieden zowel contractuele onderhoudsdiensten als eenmalige diensten aan, afhankelijk van uw behoeften.

Als uw airco niet meer naar behoren kan worden gerepareerd, zullen onze deskundige monteurs u adviseren over de aanschaf van een nieuw systeem. Indien nodig, kunnen we een nieuw systeem met spoed installeren om te zorgen dat u minimale hinder ondervindt.

Ja, wij beschikken over een storingsdienst die snel reageert op alle soorten airco-storingen, ongeacht uw locatie. Ons team staat klaar om efficiënte en effectieve oplossingen te bieden bij eventuele problemen.

Tijdens een servicebeurt voeren we diverse taken uit zoals het bijvullen en afpersen van het koudemiddel, het vacumeren van de airco, en het controleren en reinigen van belangrijke componenten zoals de condensor en compressor. We controleren ook de leidingisolatie op beschadigingen en verzorgen een gedetailleerde rapportage van de onderhoudsstatus.

U kunt een onderhoudsbeurt inplannen door contact met ons op te nemen via onze website of door ons direct te bellen. Wij zorgen ervoor dat een van onze monteurs op een voor u geschikt moment langs komt.

Wat is een airconditioner?
Plan uw onderhoud vandaag!

Neem contact met ons op

Heeft u onderhoud nodig of een storing? Vul het formulier in en wij helpen u graag verder.

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op